Följ München Hoben på Facebook!
Kontakta oss i kommittén!

Inför München Hoben 2018


Snart är det äntligen dags! Här kan du hitta all nödvändig information om eventet. Information kring själva Hoben-dagen, gällande exempelvis kö och ordningsregler, finns här

Området

Biljettinfo

Vett & Etikett

FAQ 

Bussar till Norrköping

 

Biljettsläpp


Nu har alla studenter möjlighet att knycka en biljett! Ett biljettsläpp kommer att hållas imorgon (tisdag 28/8) kl. 17.30 på Campus Valla i C-huset. Sal släpps precis innan, så håll utkik i fb-eventet.

 

2 biljetter per person

Endast kortbetalning

BEGRÄNSAT ANTAL BILJETTER

 

Ordinarie pris: 120kr

LinTek-medlem: 90kr*

*OBS! För LinTek-rabatt måste kvittens på medlemskap visas, detta görs genom att logga in på medlemsportalen, www.medlem.lintek.liu.se/karavgift. Om detta inte kan uppvisas vid köptillfället så måste ordinarie pris betalas. 

 

Artistsläpp


Vi i Munchen Hoben-kommittén kan nu stolt presentera årets akter för vårt 25-årsjubileum den 29e augusti - Linnea Henriksson och Tungevaag & Raaban!!

 

Linnea Henriksson har hunnit med tre album och flera turnéer, och kommer att inleda kvällen med låtar som ”Halmstad”, ”Lyckligare nu” och ”White”. Hon är just nu aktuell med Sveriges officiella VM-låt ”Bäst när det gäller” som hon gör tillsammans med ett återförenat Gyllene Tider och i höst kommer vi att se henne som en av deltagarna i årets upplaga av ”Så mycket bättre”.


Efter Linneas framträdande (som vi redan nu kan lova kommer vara helt magiskt!) så höjer vi volymen ytterligare för DJ-duon Tungevaag & Raaban! Med låtar som ”Samsara” och ”Russian Roulette” har de vunnit dubbel platinum i Sverige, och de är högaktuella med den nya låten ”All for love” som redan är en sommarfavorit!

 

Kommittén 2018


Kontakta oss gärna om ni har några frågor eller funderingar kring München Hoben 2018. Länk till våra kontaktuppgifter hittar ni nedan. 

Kontakta oss!

För frågor om bokningar av tält och bänkset, kontakta 

München Hoben på Facebook
München Hoben på Instagram

Följ oss på @munchenhoben2017